ceturtdiena, 2009. gada 14. maijs

Kā sveiksim?

Mūsu direktores veikumu var pamanīt jau ienākot skolas teritorijā. Viņas sapņi par skolu un mūsu bērnu nākotni ir pat spilgtāki un skaistāki, kā mums pašiem. Un, kas ir pats būtiskākais, viņa šos sapņus piepilda, dodot labu pamatu mūsu bērnu nākotnei un šodienai.
Nav brīnums, ka mūsu direktores veikums ir pamanīts un visaugstākajā līmenī novērtēts - šā gada 1. maijā viņa saņēma Latvijas augstāko apbalvojumu - ordeni - Atzinības krustu.
Kolēģi jau paguvuši viņu sveikt, atsevišķas klases gatavojas to darīt, bet iespējams daudzi vēl gaida, ka kāds organizēs šo pateicības izteikšanu. Piemērots brīdis būs nākamajā otrdienā, skolas atskaites koncertā, kas veltīts arī māmiņdienai. steidzīgi būtu jāizlemj, vai vēlamies vienoties kopīgiem sveicieniem. Ja tā, tad tieši šim nolūkam varētu savākt naudiņu un atkarībā no summas izlemt, kā sveikt direktori. Bet tas nedrīkst būt obligāti - tikai, ja ģimene patiešām vēlas pievienoties šiem kopīgiem sveicieniem. Arī ziedojuma apjomam vajadzētu būt tik lielam vai mazam, lai patiešām to var veltīt ar prieku un bez žēluma.
Patiesībā jau stāsts nav par naudu - daudz sirsnīgāk iespējams sveikt ar kaut ko pašu bērnu darinātu, kaut vai Daugavmalā saplūktām purenēm. Stāsts ir par to, ka mēs pateicamies un sveicam. Ka mēs mācam savus bērnus pateikties un sveikt.
Mīļie vecāki! Izrunājaties ar sava bērna klases vecākiem un izlemiet, kā un kad sveiksiet direktori. Ja domājat, ka tas vislabāk izdarāms koncertā un kopīga dāvana ir vērtīgāka, tad sazinieties ar 5. b klases Maksima mammu - viņa ir ar mieru savākt naudu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru