trešdiena, 2009. gada 11. februāris

Iespējamā misija un Nellija Ločmele mūsu skolā

"Vai Bismarkam bija taisnība?" ar
šādu jautājumu savu stundu, kas norisinājās akcijas Iespējamā misija ietvaros, sāka Nellija Ločmele, izdevniecības Dienas mediji galvenā redaktore.
Bismarkam pieder slavenais teiciens "Cilvēkiem nevajag zināt divas lietas - kā taisa desas un kā top politika."
Par desām - katra paša darīšana, jo iespējamā skāde nav liela - ļaunākajā gadījumā nedaudz pasāpēc puncis. Bet ar politiku gan nevar jokot. Tā visus mūs ietekmē pārāk ilgi un dažkārt pārāk sāpīgi.
Kā izdarīt tā, lai politika būtu godīga un kalpotu visu mūsu labklājībai? Sabiedrībai un katram mums ir jāiesaistās politikas veidošānā. Varbūt ne uzreiz lielās politikas, bet vismaz mēģināt ietekmēt to daļu, kura attiecas uz mums. Visu šo vērtīgo mācību stundu nepārstāstīšu - domājams pavisam drīz to varēs noskatīties http://www.iespejamamisija.lv/ mājaslapā. Tomēr aicinu visus iesaistīties tās politikas veidošanā, kas skar skolēnus, vecākus, ģimenes, skolotājus. Mēs sadarbojoties varam veidot mūsu skolu, un ne tikai, labāku. Arī šis blogs ir vieta, kur veidoties viedoklim, bet rīt skolā viesosies Izglītības ministre. Laba iespēja pielietot Nellijas Ločmeles stundā gūto teoriju praksē.




























































































































Paldies par foto fotoziņu aģentūrai F64 sadarbībā ar projektu Iespējamā misija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru