trešdiena, 2009. gada 18. marts

Atlaides grāmatām

Apgāds "Valters un Rapa" sadarbībā ar portālu "Mansmazais.lv" rīko akciju, kuras laikā līdz 31.martam grāmatu namā "Valters un Rapa", Aspazijas bulvārī 24, un tirdzniecības centrā "Domina Shopping" būs iespējams iegādāties grāmatas par puscenu.
Akcijas laikā ar līdz pat 50 % atlaidēm varēs iegādāties portāla "Mansmazais.lv" ekspertu izraudzītās 20 apgāda "Valters un Rapa" praktiskās grāmatas ģimenei, kuras piedāvā noderīgu informāciju par bērnu audzināšanu, attiecībām ģimenē, veselību un drošību.
Akcijas laikā par lētāku cenu būs iespējams iegādāties grāmatas "Spēles bērniem", "Es to protu", "Grūtniecības kalendārs", "Pēcdzemdību emocijas", "Putriņgrāmata", "Kā izaudzināt laimīgu mazuli", "Kā izaudzināt lielisku pusaudzi", "Dārzs uz balkona", "Mani zobiņi", "Uz ielas".
Tāpat lētāk varēs iegādāties grāmatas "Tuk, tuk, mizgrauzi", "Mežonīgie pīrāgi un pildītie pipari", "Ķērpjziedu zeme", "Maza sirds lūgšana", "Romeo un Džuljeta", "Sapnis vasaras naktī", "Matimeo", "Redvola", "Baltā grāmata" un "Ziemas pasakas".
Plānots, ka drīzumā līdzīga veida akcija tiks rīkota arī citos grāmatu apgādos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru