otrdiena, 2009. gada 10. marts

"Točkai" pie mūsu skolas nepatikšanas

Vakar Ķengaragā, pretim mūsu skolai, policijas darbinieki aizturēja 1987.gadā dzimušu agrāk nesodītu sievieti, kura nodarbojās ar nelegāli izgatavota, viltota alkoholiskā dzēriena realizāciju.
Policijas darbinieki jau ilgu laiku mēģina apkarot nelikumīgu viltotu alkoholisko dzērienu tirdzniecību kādā tā sauktajā točkā Prūšu ielā. Vēl februārī policija šīs "točkas" saimniecei piemērojusi 400 latu administratīvo sodu.
Tomēr likumsargi secinājuši, ka arī minētais naudassods nav atturējis ģimeni no nodarbošanās ar nelikumīgo biznesu, jo vakar aizturētā 1987.gadā dzimusī sieviete izrādījusies Prūšu ielas "točkas" saimnieces meita, pastāstīja Bērziņa. Pie šīs meitas policijas darbinieki atraduši un izņēmuši 0,5 litrus šķidruma ar alkoholam līdzīgu smaržu.
Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.panta "Ar akcīzes nodokli apliekamo preču aprites noteikumu pārkāpšana". Par konkrētajā likuma pantā minēto noziedzīgo nodarījumu pastrādāšanu var draudēt brīvības atņemšanas sods uz vairākiem gadiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru