pirmdiena, 2009. gada 5. janvāris

Bērni bēg uz Āfriku, lai salaulātos

Vācijā divi sešus un septiņus gadus veci bērni, romantisku jūtu vadīti, mēģinājuši Jaungada rītā pamest dzimteni, lai salaulātos Āfrikā, pirmdien paziņoja policija.
Mika un Anna-Lena "ir ļoti iemīlējušies un izlēma salaulāties siltajā Āfrikā, kā liecinieci ņemot līdzi piecus gadus veco Annas-Lenas mazo māsu", sacīja policijas pārstāvis Holgers Jurečko.
Ideja par romantisko ceļojumu dzima brīdī, kad, abām ģimenēm kopīgi svinot Jauno gadu, Mika abām meitenēm stāstīja par savām nesenajām brīvdienām Itālijā. "Tajā brīdī bērni sāka kalt plānus nākotnei," sacīja Jurečko.
Uzaustot pirmajam 2009.gada rītam, trijotne sāka savu plānu realizāciju, sapakojot visas nepieciešamās mantas savam ceļojumam, tostarp saulesbrilles, peldbikses, piepūšamo matraci un pārtiku.
Kamēr vecāki gulēja, viņi pameta savu māju Hannoveres piepilsētā un devās uz kilometru attālo tramvaja pieturu, no kurienes aizbrauca līdz centrālajai stacijai.
Gaidot vilcienu uz lidostu, viņi piesaistīja apsarga uzmanību, kurš izsauca policiju.
Diviem policistiem izdevās pārliecināt jaunos mīlniekus, ka viņiem būs grūti nonākt Āfrikā bez naudas un lidmašīnas biļetes.
Kā mierinājums bērniem tika veltīts īpašs ceļojums pa Hannoveres stacijas policijas galveno iecirkni, kur viņus īpaši iepriecināja arestantu kameras.

1 komentārs:

  1. ...man jau liekas, ka labāk tomēr rakstīt par mūsu skolu un nepiesārņot šo lapu ar rakstiem, kas uz mums īsti neattiecas...

    AtbildētDzēst