piektdiena, 2009. gada 23. janvāris

Skolotājiem par vardarbību

Skolotājus aicina piedalīties seminārā “IZPROTI DUSMAS, NEPIEĻAUJ VARDARBĪBU!” 2009. gada 19. febuārī no plkst 9:00 līdz 18:00 Rīgā, asociācijas “Papardes zieds” telpās Grēcinieku ielā 34, 5. stāvā.
Šajā mācību programmā tiek apskatīti jautājumi par bērnu attīstības stadijām un agresijas veidošanās procesiem, dažādām metodēm darbā ar bērniem ne-agresīvas personības audzināšanā un metodes darbam ar ģimenēm.
Nodarbību laikā tiek izmantota mācību vidofilma “Izproti dusmas – nepieļauj vardarbību!”, katrs mācību programmas dalībnieks saņem bukletus par partnerattiecību veidošanu un mācību metodisko materiālu darbam ar skolēniem “Agresijas pakāpieni”, kura 80 lappuses veido 3 daļas:1. Emocijas eksistē – teorētiskā sadaļa par cilvēka emociju dabu un to lomu vardarbības profilaksē;2. Agresijas pakāpieni – sadaļa par bērna attīstības vecumposmiem, ipaši izceļot agresijas spēka pozitīvos un negatīvos aspektus attīstības gaitā.3. Mācību stundas vardarbības profilaksē – šajā sadaļā tiek piedāvāti dažādi stundu modeļi darbam ar bērna emociju pasauli un agresiju.
Maksa par 1 dalībnieku: 20,00 LVL. Tā iemaksājama asociācijai “Papardes zieds” ar pārskaitījumu līdz semināra norises dienai. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, priekšroka tiks dota tiem, kuru pieteikumus būsim saņēmuši pirmos. Tomēr – ja būs nepieciešams lielā interesentu skaita dēļ, piedāvāsim šo pašu semināru arī kādā citā datumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru