sestdiena, 2009. gada 10. janvāris

Kā lasīt tiem, kam visas ziņas neinteresē

Šī skolas padomes interneta vietne vēl ir bērna autiņos un līdz mājaslapai tai augt un augt. Pagaidām tās veidošanai izmantoju bezmaksas blogspot emuāru (blogu jeb interneta žurnālu) veidni. Tās viens no būtiskākajiem trūkumiem ir sadaļu jeb apakšlapu neesamība. Jo informācija ir tik dažāda, cik mēs paši, un nepacietīgākajiem grūti to sašķirot.
Pārskatāma un ērta, tieši mūsu skolai veidota mājaslapas veidne maksā sākot no 600 latiem un, pirms to pasūta, līdz niansēm jāsaprot, kādas iespējas tajā vēlamies redzēt. Esmu sākusi arī mācīties mājaslapu programmēšanas gudrības, kas zina, varbūt pēc kāda laika pati izveidošu ērtāku mājaslapu.
Ziņu škirošanai pa kategorijām pagaidām izvēlieties etiķetes,kas parādās ziņas beigās! Piemēram, uzklikšķinot uz etiķetes mūsu skolas aktualitātes, rādīsies tikai ziņas, kas saistītas ar mūsu skolu, uzklikšķinot uz etiķetes skolēniem rādīsies atbilstošās ziņas, bet skolotājiem domātās ziņas meklējiet zem etiķetes skolotājiem. Labas atsauksmes saņemtas arī par ziņām ar etiķetēm vienkārši interesanti, izklaides afiša un ģimene kopā. Bet pieļauju, ka dažus ši emuāra lasītājus, tās var arī kaitināt ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru